Ak Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu 14 Mayıs'ta yapılan genel seçimleri değerlendirdi. Şengüloğlu, " Vatandaşımızın iradesi sandığa böyle yansıdı bu sonuca saygılıyız" derken bir de çağrıda bulunarak, 28 Mayıs'ta herkesin mutlaka sandığa giderek oy kullanmasını istedi.
Ak Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede, vatandaşın iradesine saygılı olduklarını söyleyerek, seçimin huzur içinde geçmesi dolayısıyla da Düzcelilere teşekkür etti.
"VATANDAŞIN İRADESİNE SAYGILIYIZ"
Şengüloğlu, " 14 Mayıs'ta milletimiz iradesini sandığa yansıttı, 2 milletvekili Ak Partimize, 1 milletvekili de CHP'ye gitti. Bu sonuca sonuna kadar saygılıyız. Vatandaşımız bu şekilde irade göstermiş. Şunu da söylemek isterim, bu süreçte çok güzel saha çalışması yaptık. Sahada gezmediğimiz dolaşmadığımız yer, dokunmadığımız insan kalmadı. Milletvekilliğinde oy oranı olarak Türkiye 4.'sü, Cumhurbaşkanlığında da Türkiye 11. si olduk. Tabi gönül isterdi ki 3 vekilliğin 3'ünü de almak ama vatandaşın iradesine de saygılıyız. Gürültüsüz kavgasız bir seçim geçirdik. Katılımın yoğun olduğu, sessiz sedasız bir seçim, katılımın rekor düzeyde olduğu illerden bir tanesiyiz bu anlamda. Vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum." dedi.
"MUTLAKA SANDIĞA GİTSİNLER"
28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için vatandaşlara çağrıda bulunan Şengüloğlu, mutlaka sandığa gitmelerini istedi, saha çalışmalarına da yeniden başlayacaklarını dile getirdi.
Şengüloğlu, " İnşallah 28 Mayıs günü de ikinci tur seçimi gerçekleştireceğiz. Vatandaşımız aynı şekilde iradesini sandığa yansıtacak. Şimdiden inşallah hayırlara vesile olur. Seçmene açık çağrımız mutlaka sandığa gidip oyunu kullanmasıdır. Artık bitti, nasıl olsa kazanıyorsunuz diyerek sandığa gitmeyen her bir kişi sandığa çarpıldığında ciddi bir sayıya tekabül eder. 14 Mayıs'ta nasıl teveccüh gösterdiyse vatamndaşımız 28 Mayıs'ta da aynı teveccühü aynı oranda göstermesi gerekiyor. Gerçekten çok çok önemli. Vatandaşımızın bunu dikkate alması çok önemli. Biz de yeniden saha çalışmalarına başlayarak bunun önemini vatanmdaşımıza anlaytacağız." şeklinde konuştu
YORUMLAR