Düzce Valisi Cevdet Atay, uyuşturucuyla mücadelede devlet ve vatandaşların birlikte hareket edeceğini söyledi.
Vali Atay, son dönemde uyuşturucuyla mücadelede güvenlik birimlerinin etkili ve sonuç alıcı çalışmalar yaptığını kaydetti.
Düzce’de sokak satıcılarına yönelik operasyonların aralıksız sürdürüldüğünü vurgulayan Vali Atay, “Uyuşturucu toplumumuz için, özellikle gençlerimiz için büyük tehdit oluşturmaktadır. Bu nedenle güvenlik birimlerimizde uyuşturucuyla mücadeleyi en etkin biçimde sürdürmekteyiz. Bu mücadelede vatandaşlarımızdan da destek bekliyoruz” dedi.
Vali Atay, uyuşturucuyla mücadelede vatandaşların bilinçlendirilmesi için mahalle toplantıları düzenlemeyi planladıklarını belirterek, “Önümüzdeki günlerde ilgili kurum amirleriyle beraber mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek toplantılar düzenleyeceğiz. Devlet ile vatandaş dayanışmasıyla mücadelemizi en etkin biçimde sürdüreceğiz. Hedefimiz bataklığı kurutmak, toplumu zehirleyenlere göz açtırmamak” ifadelerini kullandı.
YORUMLAR