• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • PUSULA WEBTV
  • TOPLUM
  • MAGAZİN
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SPOR
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • SAĞLIK SİYASET
  • Ara
SON DAKİKA:
09:40
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. ÖNEMLİ BİR YOLA ÇIKIYORUZ
GÜNDEM
Yayınlanma: 08 Şubat 2022 - 14:17

ÖNEMLİ BİR YOLA ÇIKIYORUZ

Sanayide kadın istihdamının artırılması amacıyla TOBB tarafından hayata geçirilen ‘Sanayide Kadın Eli’ projesinin Düzce çalışmaları başladı.

GÜNDEM
08 Şubat 2022 - 14:17
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
ÖNEMLİ BİR YOLA ÇIKIYORUZ
Sanayide Kadın istihdamının ve Sanayi sektöründe gençlere ilham olacak rol model kadın sayısının artırılması ve sanayide nitelikli istihdam ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlamak amacıyla tobb Kadın Girişimciler Kurulu tarafından hayata geçirilen ‘Sanayide Kadın Eli’ projesinin düzce çalışmaları başladı. Eğitim almış ancak istihdama katılamamış ve çalışmaya istekli kadınları Meslek Lisesi mezunu ve eğitimi devam eden gençleri hedefleyen projenin üçüncü ayağı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Günseli Özen, TOBB Kadın Girişimciler Üst Kurul Üyesi Tezmaksan Makine Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aydoğdu, Tezmaksan Akademi Kurumsal Direktörü Yalçın Paslı, TOBB Düzce KGK Başkanı Serap Küçük, Kurul üyeleri ve Projeden Sorumlu Personeller katılım sağladı.

ÖNEMLİ BİR YOLA ÇIKIYORUZ

Toplantının açılış konuşmasını Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin gerçekleştirdi. Şahin; “Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak özellikle son dönemde kadın girişimciliğine, kadınlarımızın ekonomik hayata dahil olmasına destekler sağlamaya çalışıyoruz. Gerek mentörlük faaliyetleri, gerekse eğitim çalışmaları ile kadınlarımızın ekonomik hayata dahil olmaları için teşvik ediyoruz. Biliyoruz ki kadınlarımız yaparsa en iyisini yapar. 2007 yılında TOBB başkanımız sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun büyük çabalarıyla kurulan TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Odamız koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Düzce Kadın Girişimciler Kurulumuz ülke genelinde ses getiren çalışmalara imza atıyor. Bizler de kendilerine azami düzeyde destek olmaya çalışıyoruz. Bu projenin başarıya ulaşması için çalışacak ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak ortaya çıkan bu güzel birlikteliğin sonuna kadar arkasında duracağız.” ifadelerini kullandı.

Toplantıda konuşan TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Günseli Özen, “Sanayide Kadın Eli projesinde sanayi istihdamına çok daha fazla kadının dahil olması gerektiği inancıyla yola çıktık. Bir projenin devam etmesi ve kalıcı olabilmesi için ihtiyacı olanların işin içinde olması lazım. Ben Düzce’nin bu anlamda diğer illerden daha farklı bir noktada olacağına inanıyorum. Projenin ilerlemesi açısından Tuncay Bey’in yanımızda olması önemli. Serap Başkanıma çok inanıyorum. Bu bir kontak, biz kontağı çevireceğiz ama sürdürülebilir kılınması için Düzce Kadın Girişimciler Kurulumuzun çok fazla çalışması lazım. Bu projenin takipçisiyiz.” ifadelerini kullandı.

DÜZCE HAREKETİNİ BAŞLATIYORUZ

Ardından söz alan TOBB Düzce KGK Başkanı Serap Küçük; “ Tuncay Başkanıma ve Günseli Başkanıma bize inandığı ve güvendiği için teşekkür etmek istiyorum. Düzce’de bu hareketi çok güzel bir şekilde başlatacağımıza ve bunun Türkiye genelinde uygulanabilir hale geleceğine yürekten inanıyorum. Düzce’den başlayarak kadınların sanayi işkollarında yükselmesini, daha çok yer almasını ve ekonomiye katkı vermesini sağlamış olacağız. Bizlerle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ederim” dedi.

Toplantı, proje kapsamında yapılabilecek çalışmaların görüşülmesinden sonra hediye takdimi ile sona erdi.

# düzce# sanayide kadın eli# proje# tobb
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
ADLİ TATİL BAŞLADI
ADLİ TATİL BAŞLADI
KADIN MAGANDALAR TERÖR ESTİRDİ
KADIN MAGANDALAR TERÖR ESTİRDİ
Son Haberler
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
SAĞLIKTA E-RAPOR SİSTEMİ BAŞLADI
SAĞLIKTA E-RAPOR SİSTEMİ BAŞLADI
ADLİ TATİL BAŞLADI
ADLİ TATİL BAŞLADI
KADIN MAGANDALAR TERÖR ESTİRDİ
KADIN MAGANDALAR TERÖR ESTİRDİ
CİHAT ALGÜN DÜZCESPOR'A BAĞIŞLADIM DEDİĞİ PARAYI MİSLİYLE GERİ ALMIŞ!
CİHAT ALGÜN DÜZCESPOR'A BAĞIŞLADIM DEDİĞİ PARAYI MİSLİYLE GERİ ALMIŞ!

Ana Sayfa
PUSULA WEBTV
TOPLUM
MAGAZİN
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SPOR
EKONOMİ
GÜNDEM
SAĞLIK
SİYASET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • MAGAZİN
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • TOPLUM
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.