• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • PUSULA WEBTV
  • TOPLUM
  • MAGAZİN
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SPOR
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • SAĞLIK SİYASET
  • Ara
SON DAKİKA:
14:17
ÖZGÜR ÖZEL'DEN CHP'YE VEDA
09:40
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. ODA, BORSA VE STK'LARDAN 15 TEMMUZ MESAJI
GÜNDEM
Yayınlanma: 13 Temmuz 2017 - 15:38

ODA, BORSA VE STK'LARDAN 15 TEMMUZ MESAJI

Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu, "15 Temmuz’u asla unutmayacağız, unutturmayacağız" dedi.

GÜNDEM
13 Temmuz 2017 - 15:38
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
ODA, BORSA VE STK'LARDAN 15 TEMMUZ MESAJI

Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu, "15 Temmuz’u asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Ülkemizin geleceğini inşa ederken yaşadıklarımızdan aldığımız dersler bize ışık olacak. Biz bu ülkenin geleceğinden umutluyuz. Gücümüz milli irade, hedefimiz büyük Türkiye" dedi. 
Düzce’de odalar ve borsalar, sendikalar, sivil toplum kuruluşları 15 Temmuz anma etkinlikleri kapsamında ortak basın toplantısı düzenlendi.
düzce Ticaret Borsası’nda komite adına ortak basın açıklaması yapan Nurettin Karslıoğlu, 15 Temmuz’un Türkiye için bir milat olduğuna inandıklarını söyledi.
Karslıoğlu, “15 Temmuz, İstiklal Harbi'nden bu yana ülkemizin karşılaştığı en büyük tehlikeydi. O gece FETÖ, devleti ele geçirmeye, milleti tahakküm altına almaya kalkıştı. Darbe girişiminin asıl amacı, ülkemizi tarihimizde görülmemiş bir kaosa sürüklemek, kardeş kavgası başlatmak ve Türkiye’yi iç savaş ortamına sokmaktı. Darbe teşebbüsünün nihai amacı, Türkiye Cumhuriyeti'ni bir daha ayağa kalkamayacak duruma düşürmekti. Allah’a şükürler olsun milletimiz, cesareti ve feraseti ile bu belayı, fitneyi durdurdu. Milletimiz demokrasimize ve özgürlüğümüze kasteden bu saldırı karşısında dik durdu, canı pahasına değerlerini savundu. Bu masadaki kuruluşlarını tamamı da ilk andan itibaren, devletimizin ve milletimizin yanında yer aldı, darbe girişimine karşı net tavır gösterdi. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gazi Meclisimiz, Başbakanımız, siyasi partilerimiz, milletimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın kararlı duruşuyla bir destan yazdık. Haince planlanmış darbe girişimini savuşturan milletimizin önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi.
'15 Temmuz ruhu demokrasinin sigortasıdır'
Karslıoğlu, 15 Temmuz’da Türkiye demokrasisinin, hiçbir kaba kuvvete teslim olmayacak kadar güçlü olduğunu herkese gösterdiklerini vurguladı. Bunun, dünyaya örnek olacak bir tavır olduğunu dile getiren Karslıoğlu, "Milletimiz darbeye karşı durarak şunu açık şekilde ilan etmiştir; Türkiye Cumhuriyeti'ni, milletin iradesi dışında hiçbir güç yönetemez" ifadesini kullandı.
Karslıoğlu, "Darbe girişimine karşı verdiğimiz bu mücadelede, 250 vatandaşımız şehit oldu. 2 bin 301 vatandaşımız gazi oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimizi şükranla anıyoruz. Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle anacaktır. Dünyada çok az millet bu bedeli ödeyebilir. Siyasi görüşü fark etmeksizin Türkiye’nin geleceğine sahip çıkan 15 Temmuz ruhu demokrasinin sigortasıdır. Bir daha böyle hain girişimlerin yaşanmaması için FETÖ ile mücadele her alanda etkin ve kararlı şekilde sürdürülmelidir. Yargı kurumları, darbecilere ve onların destekçilerine hak ettikleri en ağır cezayı vermeli, milletimizin vicdanını rahatlatmalıdır" diye konuştu.
Gücümüz milli irade
Karslıoğlu, 15 Temmuz kadar, darbe girişimi sonrasının da Türkiye açısından zorlu bir süreç olduğunu belirterek, darbe girişimi sonrası toplumun büyük bir travma yaşadığını söyledi.
FETÖ'nün, yalan haberlerle yurt dışında Türkiye aleyhine karalama kampanyaları yürüttüğüne işaret eden Karslıoğlu, ekonominin de bu saldırıdan olumsuz etkilendiğini kaydetti.
Hükümetin STK'lar ile istişare içinde aldığı önlem ve yaptığı reformlarla ekonominin hızla toparlandığının altını çizen Karslıoğlu, "Daha darbe girişiminin üzerinden bir yıl geçmeden ekonomide yüzde 5’lik büyümeyi yakaladık. İstihdam rekorları kırdık. Bu yılın ilk altı ayında tam 1 milyon 200 bin insanımıza yeni istihdam sağladık. İhracatımızı rekor düzeyde arttırmaya başladık. Yabancı yatırımcıların güvenini yeniden kazandık” dedi.

# düzce# oda# borsa# stk# nurettin karslıoğlu
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
ÖZGÜR ÖZEL'DEN CHP'YE VEDA
ÖZGÜR ÖZEL'DEN CHP'YE VEDA
HAC KURALARI YARIN ÇEKİLECEK
HAC KURALARI YARIN ÇEKİLECEK
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
Son Haberler
ÖZGÜR ÖZEL'DEN CHP'YE VEDA
ÖZGÜR ÖZEL'DEN CHP'YE VEDA
HAC KURALARI YARIN ÇEKİLECEK
HAC KURALARI YARIN ÇEKİLECEK
DÜZCE'DEN 5 SANAYİ FİRMASI İKİNCİ 500'DE
DÜZCE'DEN 5 SANAYİ FİRMASI İKİNCİ 500'DE
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
ERDOĞAN'DAN DÜZCELİ UTKU'YA ÖZEL İLGİ
ERDOĞAN'DAN DÜZCELİ UTKU'YA ÖZEL İLGİ

Ana Sayfa
PUSULA WEBTV
TOPLUM
MAGAZİN
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SPOR
EKONOMİ
GÜNDEM
SAĞLIK
SİYASET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • MAGAZİN
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • TOPLUM
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.