DEVA İl Başkanı Murat Caymaz, sosyal medya hesabından akaryakıt fiyatlarıyla ilgili paylaşımda bulunarak hükümeti eleştirdi.Caymaz'ın paylaşımına takipçilerinden farklı yorumlar geldi. Bazı takipçileri AK Parti'den ayrılarak DEVA'ya geçen Caymaz'ı eleştirdiler. Caymaz, kendisini eleştiren bir takipçisine "trollük yapma" dedi.Bunun üzerine Caymaz'a "En büyük trol sensin, hemde resmi trol. Senin kadar trol olamadık daha biz, yıllardan beri davanın içindeyiz, senin gibi çıkarı düşünüpte davayı satmadık, gerçi başkanında aynı senin gibi, çıkar olunca iyi, çıkar bitince kötü. Vayy bee ne güzel dünya, sizin dünya çıkar üstüne kurulmuş, bir dünya ama yemezler bu böyle biline." şeklinde sert sözler yöneltildi.Caymaz da, "Ben trol değilim, gerçek ismimle, fikirlerimle, doğru ve yanlışlarımla Murat Caymaz'ım. Kimseden korkmam ve kendi bildiğim doğruları gerçek benliğimle savunurum. Sizin gibi sahte isimler arkasına saklanarak savunma yapan korkak ve basit insanlar değilim. Sizin derdiniz yarın iktidar değişirse bizi kimse tanımasın, biz de zaten sizi destekledik diyeceksiniz. Savundugunuz doğru ya da yanlışları adam gibi kendiniz savunun. KORKAK olmayın" ifadeleriyle yanıt verdi.Tartışma daha sonra şöyle sürdü:Hasan Tahsin: Murat Caymaz şansını daha fazla zorlama akepe dönemindeki paylaşımlarını, düşüncelerini korkmuyorsan servis edeyim sokağa çıkacak halin kalmaz. Var mısın Rus ruletine?"Murat Caymaz: Bak bende savunduğun yürek var. Sende kim olduğunu söyleyecek yürek var mı? Ben söyliyeyim YOK. olsaydı böyle fake isimle buralara yazmazdın. Adam gibi karşıma çıkıp konuşurdunuz.Hasan Tahsin: Sen ve senin gibiler rüzgarın yönüne göre kıble tutan adamlarsınız biz sizin ciğerinizi biliriz.Uykularını kaçırayım mı bas butona hadi? Sıra banada 'GELECEK'Murat Caymaz: Korkaklarla ve sahte kiralık kişiliklere harcayacak vaktim yok, nasıl olsa iktidar değiştiğinde siz yine yeni iktidarın karşısıa çıkarak el pençe duracaksınız. Biz ise onların da yanlışını gördüğümüzde yine yanlışa yanlış diyeceğiz. Aramızdaki fark bu.
SİYASET
Yayınlanma: 10 Mart 2022 - 13:14
MURAT CAYMAZ SOSYAL MEDYADA FENA KAPIŞTI!
DEVA Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz, sosyal medyada takipçileriyle tartıştı.
SİYASET
10 Mart 2022 - 13:14
Deva partisi Türkiyenin her yerinde teşkilatlanmayı o yerde yönetim kurulu olan kişiler para toplayarak masraflarını karşılıyor. Bunu daha önce de akp yapmıştı ve başarılı oldu. Kişilerin geçmişinde desteklediği parti veya kişilerin o günkü şartlarda onun ülkeye katkısına göre iyidir veya kötüdür kendi tasarrufunda olan bir şey. Kişi futbol takımı tutar gibi parti tutmuyor demekki, ülkenin geleceğinin kötü ellerde olduğunu düşünerek daha verimli olacağı bir partiye destek vererek onun ülkeye getireceği refahtan herkesin nasiplenmesini sağlamaya çalışıyor. Ne kadar kötü ki insanların bulunduğu durumu unutarak evlerine giderken ekmeği zor aldıklarını veya karnın guruldadığını unutarak ülkeyi her şekilde bitimek üzerine çalışan bir siyasi oluşumu desteklemeleri. İşte öyle bir eğitim verilmeli ki insanların ülkenin geleceği için konuştukları bir düzen olmalı, siyaset veya ekonomi kişileri ilgilendirmemeli. Ülkede yaşayan insanların hepsi gelecekte neler yapacağını hayal etmeli.
Murat Caymaz adamdır.... AKP hırsızlarla dolunca ayrıldı oradan.. Hasan TAHSİN gibi trollere cevap vermesi bile hata.Butona basacakmış. Bildiğin varda neden butona basarım basmam deyip tehdit ediyorsun. Adamsan ..Varsa bir bildiğin açıklarsın. Bu sahte kimlikle paylaşım yapanların hepsi manukyanın neslinden...Yazık ya..