• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • PUSULA WEBTV
  • TOPLUM
  • MAGAZİN
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SPOR
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • SAĞLIK SİYASET
  • Ara
SON DAKİKA:
09:40
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. KORKMAZ'IN HEDEFİNDE BU KEZ KAŞIKOĞLU VAR
GÜNDEM
Yayınlanma: 10 Mart 2020 - 12:16

KORKMAZ'IN HEDEFİNDE BU KEZ KAŞIKOĞLU VAR

AK Parti'den atılan eski vekil İbrahim Korkmaz, yeni kurulan DEVA Partisi'ne geçen Metin Kaşıkoğlu'na sert sözlerle yüklendi.

GÜNDEM
10 Mart 2020 - 12:16
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
KORKMAZ'IN HEDEFİNDE BU KEZ KAŞIKOĞLU VAR
AKParti'den atılan İbrahim Korkmaz, AKP'den istifa ederek Ali Babacan liderliğinde yeni kurulan Demokrsi ve Atılım Partisi kurucuları arasında yer alan Metin Kaşıkoğlu'na sert sözlerle tepki gösterdi. 

Korkmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu anısını anlattı:

"Yıl sanırım 2013 idi. Genel Merkezde, Teşkilât Başkanı ve bazı üyeleri ile toplantı halindeyiz. Toplantının konusu Düzce'deki bitmek bilmeyen çekişmeler ve kavgalar. Üç vekil ve il başkanı Metin Kaşıkoğlu, teşkilat başkanın huzurunda, aramızdaki problemleri masaya yatırmış konuşuyoruz.

Toplantı gayet gerilimli bir ortamda geçiyor. Ben, daha çok dinleme durumundayım. Osman Çakır ile Kaşıkoğlu karşılıklı atışıyorlar.

Kaşıkoğlu, Çakır'ı; "Teşkilatlar hakkında şunu dedi, bunu dedi" diyerek köşeye sıkıştırmaya çalışıyor. Anlayacağınız, tam cepheden Osman Çakır'a yükleniyor. Osman Çakır da kendisini savunmaya gayret ediyor.

Osman bey'i köşeye sıkıştırmanın verdiği sarhoşlukla olsa gerek ki, Kaşıkoğlu bu sefer eliyle beni işaret ederek; "Sayın vekilim de yönetim kurulu üyelerimin hepsinin hazır bulunduğu bir toplantıda; "Lan Metin, sen şerefsizsin, alçaksın ve namussuzsun" ifadelerini kullanarak bana hakaret etti" demesin mi?

Ortalık bir anda buz gibi oldu. O an Metin ile gözgöze geldik. Yüzün de son derece hain bir sırıtma ifadesi vardı. Aklı sıra beni köşeye sıkıştırmıştı ve kaçamak cevaplar vererek komik duruma düşeceğimi sanıyordu.

Teşkilât Başkanı Ekrem Erdem ve diğerleri gözlerini şaşkınlıkla bana dikmiş ve bu iddia karşısında ne diyeceğimi merakla bekliyorlardı.

Gözlerimi Metin'den Ekrem bey'e döndürdüm ve sakin bir ses tonuyla; "Sayın başkanım, bu arkadaş doğru söylüyor. Ben bu ifadeleri kendisine karşı tüm yönetimi önünde kullandım. Hatta daha fazlasını burada yine kullanabilirim de bu mekan buna müsait değil." diyerek lafımı noktaladım.

Ekrem Erdem bey benim bu lafım üzerine hiç yorum yapmadı. Sadece; " Arkadaşlar yemek hazır. Toplantıya yemek salonunda devam edelim." diyerek toplantının ilk bölümünü noktaladı.

Eeee.. hani derler ya, geçmiş zaman olur ki... diye. Ben de geçmişteki hatıralarımdan birisini buradan sizlerle paylaşayım dedim. Başka da bir amacım yok zaten.

Çünkü, Metin artık Akparti'nin üyesi değil, kendi isteği ile ayrıldı gitti. Beni de, çok sivri konuşuyorum diye Akparti'den yaka paça dışarı attılar. Sizin anlayacağınız, artık Metin ile aramızda paylaşamayacağımız ortak hiç bir şeyimiz kalmadı. O yolunaaa, ben yoluma...

Yoksa, daha çoook ama çok ilginç hatıralarımız var Metin'imle aramızda.

Başka neler mi oldu? Hepsini bir seferde anlatacak değiliz herhalde canım. Ara sıra yeri gelirse anlatırız. Di mi Metin'im?

İşte o paylaşım:

# düzce# ibrahim korkmaz# metin kaşıkoğlu# ak parti
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Duyarlı
6 yıl önce

.Aslında deva partisine İbrahim lazım....Adam her dert için laf söylüyor.....

Cevapla
Beğen (0)
Beğenme (0)
Hasan
6 yıl önce

.O da geçecek de yine de bi umut bekliyor.Akar varken

Cevapla
Beğen (0)
Beğenme (0)
İlginizi Çekebilir
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
ADLİ TATİL BAŞLADI
ADLİ TATİL BAŞLADI
KADIN MAGANDALAR TERÖR ESTİRDİ
KADIN MAGANDALAR TERÖR ESTİRDİ
Son Haberler
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
SAĞLIKTA E-RAPOR SİSTEMİ BAŞLADI
SAĞLIKTA E-RAPOR SİSTEMİ BAŞLADI
ADLİ TATİL BAŞLADI
ADLİ TATİL BAŞLADI
KADIN MAGANDALAR TERÖR ESTİRDİ
KADIN MAGANDALAR TERÖR ESTİRDİ
İŞSİZ SAYISINDA REKOR
İŞSİZ SAYISINDA REKOR

Ana Sayfa
PUSULA WEBTV
TOPLUM
MAGAZİN
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SPOR
EKONOMİ
GÜNDEM
SAĞLIK
SİYASET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • MAGAZİN
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • TOPLUM
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.