AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, vefa ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Keskin, AK Parti eski yönetim kurulu üyelerini işyerlerinde ziyaret etti.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, vefa ziyaretleri kapsamında esnaf, eski yönetim kurulu üyeleri ve Düzce’nin akil insanlarıyla biraraya geliyor. Vefa ziyaretleri kapsamında AK Parti kurucularından ve eski yönetim kurulu üyesi Orhan Çobanoğlu’nu ve sanayi esnaflarından ve yine eski yönetim kurulu üyelerinden Mustafa Hatipoğlu’nu işyerlerinde ziyaret etti.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 4 Ocak 2015 tarihinde göreve geldikten sonra vefa ziyaretlerine çok önem verdiğini belirterek, “ Geçmişini unutan bir nesil olmadığımızı her zaman göstermemiz gerektiğini düşünüyorum. Çünkü biz böyle ahlak aldık. Dolayısıyla il başkanı olduğum günden itibaren vefa ziyaretleri kapsamında eski yönetim kurulu üyelerimizi, partimize katkı verenleri ve Düzce’mizin önemli şahsiyetlerini ziyaret ediyorum. Onlara olan vefa borcumuzu ödüyoruz. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatarak onların da düşüncelerini alıyorum. Böylelikle eksikliğimiz varsa onu da düzeltme imkânı buluyoruz. Vefa ziyaretlerimize hiçbir zaman ara vermeyeceğiz” ifadelerinde bulundu.
GÜNDEM
Yayınlanma: 12 Mart 2016 - 10:53
KESKİN VEFA ZİYARETLERİNDE BULUNDU
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, vefa ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Keskin, AK Parti eski yönetim kurulu üyelerini işyerlerinde ziyaret etti
GÜNDEM
12 Mart 2016 - 10:53
İlginizi Çekebilir





