• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • PUSULA WEBTV
  • TOPLUM
  • MAGAZİN
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SPOR
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • SAĞLIK SİYASET
  • Ara
SON DAKİKA:
09:40
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. İŞÇİ VE İŞVEREN RAHAT NEFES ALACAK
GÜNDEM
Yayınlanma: 13 Mart 2023 - 14:24

İŞÇİ VE İŞVEREN RAHAT NEFES ALACAK

GÜNDEM
13 Mart 2023 - 14:24
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İŞÇİ VE İŞVEREN RAHAT NEFES ALACAK
Teşvik Akademi Bilişim ve danışmanlık A.Ş bünyesinde bulunan isebasla.com firmasının yönetim kurulu başkanı Ahmet Kuşcu cemiyeti ziyaret etti. 
düzce Gazeteciler Cemiyetine ziyaretler sürüyor.Çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı Türkiye İş Kurumu tarafından Türkiye’nin en kapsamlı danışmanlık bürosu teşvik akademi Bilişim ve danışmanlık A.Ş bünyesinde hizmet veren isebasla.com yönetim kurulu başkanı Ahmet Kuşcu cemiyeti ziyaret etti. Ziyarette yöneticisi olduğu firmanın faaliyetlerinden söz eden Kuşcu “Yeni mezun gençlerin, işten ayrılan kişilerin, deprem sonucu işsiz kalan vatandaşların, eyt sonrası emeklilik nedenleri ile iş değişikliği ihtiyacı hasıl olmuş olanlar gibi tüm kesime cevap vermek üzere kurulan bakanlık yetkili kuruluşumuz www.isebasla.com Teşvik Akademi Bilişim Danışmanlık A.Ş markası olarak hizmete başladı’ ifadelerini kullandı.

Şirketin çalışma alanından da bahseden Kuşcu “Online hizmette verebilen bu platforma internet üzerinden iş arayan herkesin rahatlık ile başvurabileceği iletişim bilgisi vermesi yeterli olacakken kendisini ön plana çıkaracak tüm özgeçmişini kolaylıkla girebileceği alanlarda mevcut olacaktır. Aynı zamanda işverenlerinde hızlıca erişebileceği ihtiyacı doğrultusunda kalifiyeli personel talep edebileceği efektif bir platform oluşturduk. Bu süreçte talepleri alan iş ve meslek danışmanı ekibimiz taraflara bilgilendirme yaparak daima çözüm odaklı çalışıyor olacaktır.” Dedi. 
“Yapılan istişarelerde istihdam açığı, iş ve işçi bulamama sorunlarından yola çıkarak, www.isebasla.com a start verme kararı aldık” diyen Kuşcu Düzce’de iş arayan veya işci arayan herkesin  www.isebasla.com adresinden iletişime geçebileceğini dile getirdi.

İŞVERENE YENİ TEŞVİK 
5 Ocak 2022 tarihinde resmî gazetede yayımlanan devlet desteği ile ülkenin sıkışan ekonomisi ve aşırı artan maliyetleri ile eğitilmiş insan gücü sayısını artırmak üzere yeni bir teşvik mekanizması devreye sokuldu. 

Bu kapsamda, 33 alan ve 183 meslek grubunda İşetmelere 27 hafta boyunca her ay personel başına asgari ücretin yarısı kadar 4 bin 253 lira destek veriliyor.

# düzce# teşvik akademi# gazeteciler cemiyeti# ziyaret
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
ADLİ TATİL BAŞLADI
ADLİ TATİL BAŞLADI
KADIN MAGANDALAR TERÖR ESTİRDİ
KADIN MAGANDALAR TERÖR ESTİRDİ
Son Haberler
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
SAĞLIKTA E-RAPOR SİSTEMİ BAŞLADI
SAĞLIKTA E-RAPOR SİSTEMİ BAŞLADI
ADLİ TATİL BAŞLADI
ADLİ TATİL BAŞLADI
KADIN MAGANDALAR TERÖR ESTİRDİ
KADIN MAGANDALAR TERÖR ESTİRDİ
AK PARTİ ADAY ADAYI ÇAKIR'DAN GAZETECİLER CEMİYETİ'NE ZİYARET
AK PARTİ ADAY ADAYI ÇAKIR'DAN GAZETECİLER CEMİYETİ'NE ZİYARET

Ana Sayfa
PUSULA WEBTV
TOPLUM
MAGAZİN
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SPOR
EKONOMİ
GÜNDEM
SAĞLIK
SİYASET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • MAGAZİN
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • TOPLUM
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.