Beştepe'de bugün yapılacak Kabine Toplantısı'na Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlık edecek. Toplantıda konuşulacak dört madde arasında bayram ikramiyesi, Suriye'deki son durum, sokak köpekleri ve 'Terörsüz Türkiye' yer alacak.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün Beştepe'de Kabine Toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantıda dört ana gündem maddesi yer alacak.SOKAK KÖPEKLERİKonya’da Rana el Selci’nin hayatını kaybettiği olay ardından Kabine toplantısında sokak köpeklerine ilişkin durumun tüm yönleriyle gündeme alınması bekleniyor.BAYRAM İKRAMİYESİKabine toplantısında müzakere edilecek başlıklar arasında emeklilere 3 bin liralık bayram ikramiyesi de yer alıyor. Bayram ikramiyelerinde artış yapılması için kanuni düzenleme gerekmesi nedeniyle bu konu da tüm ayrıntılarıyla masaya yatırılacak.
GÜNDEM
Yayınlanma: 10 Mart 2025 - 14:52
Güncelleme: 10 Mart 2025 - 14:57
GÜNDEM EMEKLİLERE BAYRAM İKRAMİYESİ VE SOKAK KÖPEKLERİ
GÜNDEM
10 Mart 2025 - 14:52
Güncelleme: 10 Mart 2025 - 14:57
TC SAĞLIK BAKANLIĞI: Kist hidatik olarak da adlandırılan kistik ekinokkoz; erişkin formunun köpek, kurt, tilki gibi et yiyen hayvanların ince bağırsaklarında yaşadığı echinococcus granulosus adı verilen parazitin larvalarının sebep olduğu zoonotik bir hastalıktır. Köpek dışkılarındaki parazit yumurtalarının ağız ve solunum yoluyla alınmasından sonra insanların karaciğer, akciğer, dalak, beyin gibi iç organlarında kistler oluşturarak ölüme yol açabilen kist hidatik ülkemizde hayvanlarda çok yaygındır ve ciddi ekonomik kayıplara yol açmaktadır.'' BUNUN ANLAMI, ÇOCUKLARINIZI VE KENDİNİZİ SADECE SOKAK KÖPEKLERİNDEN DEĞİL, AYRICA SOKAK KÖPEKLERİNİN SOKAKLARA BIRAKTIKLARI SİDİK VE BOKLARDAN DA KORUMANIZ GEREKMEKTEDİR!!!
LAFLA PEYNIR GEMISI YURUMUYOR SAYIN BELEDIYE YETKILILERI.. HALK SOKAK KOPEKLERI KONUSUNDA KESIN COZUM ISTIYOR... "BIR-IKI DEMEÇ VERELIM, BIR IKI TALIMAT GONDERELIM, HALKIN GAZINI ALALIM..." ZÎHNÎYETININ SONUCUNDA HER GUN COCUKLARIMIZ SOKAK KŌPEKLERÎ TARAFINDAN PARÇALANARAK ÖLDÜRÜLÜYOR!! 2025 TURKIYESI BOYLE MI OLMALIYDI SAYIN YETKILILER? BIR DUSUNUN ISTERSENIZ..!!!!!!
Bu sorun çözülmez ise bir daha ak partiye oy veremem..sokakta can güvenliğimiz yok.hepsi toplanmali ve uyutulmali.11 milyon köpek ile hangi belediye uğraşsın.ve vergimiz neden köpek beslemeye gidiyor.insanlar öncelik olmalı..bir çocuğun canı bir yana 11 milyon köpek bir yana.aslolan insandır.