• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • PUSULA WEBTV
  • TOPLUM
  • MAGAZİN
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SPOR
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • SAĞLIK SİYASET
  • Ara
SON DAKİKA:
09:40
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. GÖZLER BAŞKANDA!
GÜNDEM
Yayınlanma: 06 Ocak 2018 - 16:41
Güncelleme: 07 Ocak 2018 - 14:53

GÖZLER BAŞKANDA!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Düzce’nin deprem bölgesinde olduğuna dikkat çekerek, “3 katın üzerinde yapılaşmaya izin vermeyin” dedi. Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın bundan sonra ne yapacağı, Cumhurbaşkanı’nın talimatına uyup uymayacağı merak ediliyor.

GÜNDEM
06 Ocak 2018 - 16:41
Güncelleme: 07 Ocak 2018 - 14:53
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
GÖZLER BAŞKANDA!
Düzce Belediye Meclisi’nin önceki yıl aldığı kararla binalarda 4 kata izin çıkmıştı. Konuralp bölgesinde ise 20 kata kadar imar izinleri verilmişti. cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Düzce’nin deprem bölgesinde olduğuna dikkat çekerek, “3 katın üzerinde yapılaşmaya izin vermeyin” dedi. düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın bundan sonra ne yapacağı, Cumhurbaşkanı’nın talimatına uyup uymayacağı merak ediliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Düzce ziyaretinde yapılaşmanın 3 katın üzerinde olmaması gerektiği yönünde ilgililere talimat verince gözler Düzce Belediyesi’ne ve Başkan Dursun Ay’a çevrildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözkonusu talimatı, Vali Zülkif Dağlı tarafından açıklandı. Vali Dağlı, “Kendisi özellikle Düzce’de çok katlı yapılara izin verilmemesi talimatı verdi. Düzce’nin deprem bölgesi olduğunu ve 1 +2’nin üzerine çıkılmaması gerektiğini vurguladı. Çok katlı yapılardan rahatsız olduğunu ifade etti. Bende Belediye Başkanımıza durumu aktardım. Sayın Bakanımıza da Cumhurbaşkanımızın talimatını arz ettim. Ayrıca yapılaşmanın, imarın daha iyi olması gerektiğini belirtti, etrafın derlenip toparlanması talimatını verdi” dedi.

Bilindiği gibi Düzce Belediye Meclisi önceki yıl aldığı tartışmalı kararla, binalardaki kat yüksekliği sınırını 3’den 4’ü çıkarmış, ayrıca Konuralp bölgesinde 20 kata kadar izinler vermişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasından 4 ve daha yukarı katlı yapılaşmaya karşı olduğu anlaşıldı.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Erdoğan’ın bu açıklamasıyla birlikte sıkıntıya düştü. Belediye Meclis üyesi iken 4 kata çıkılmasını destekleyen, belediye başkanlık koltuğuna oturduktan sonra da 4 kat ve üzerindeki yapılaşma uygulamalarını onaylayan Dursun Ay’ın bundan sonra ne yapacağı merak ediliyor.

Dursun Ay, acaba Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatlarına uygun adımlar atacak mı? Bu talimatlar doğrultusunda imar düzenlemesi yapacak mı?

Yoksa Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatını kulak arkası edip, duymazdan mı gelecek?

Bu soruların cevabını ve uygulamaları merak ediyoruz.

# düzce# cumhurbaşkanı# beton# bina# deprem# dursun ay
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Düzceli
8 yıl önce

Konuralpin tarihisine dogasına kast eden para hırsıyla yapılan ucubeler de tıraşlansa keşke cumhurbaşkanımın :/

Cevapla
Beğen (0)
Beğenme (0)
İlginizi Çekebilir
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
ADLİ TATİL BAŞLADI
ADLİ TATİL BAŞLADI
KADIN MAGANDALAR TERÖR ESTİRDİ
KADIN MAGANDALAR TERÖR ESTİRDİ
Son Haberler
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
SAĞLIKTA E-RAPOR SİSTEMİ BAŞLADI
SAĞLIKTA E-RAPOR SİSTEMİ BAŞLADI
ADLİ TATİL BAŞLADI
ADLİ TATİL BAŞLADI
KADIN MAGANDALAR TERÖR ESTİRDİ
KADIN MAGANDALAR TERÖR ESTİRDİ
KESKİN'E TAVSİYELER
KESKİN'E TAVSİYELER

Ana Sayfa
PUSULA WEBTV
TOPLUM
MAGAZİN
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SPOR
EKONOMİ
GÜNDEM
SAĞLIK
SİYASET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • MAGAZİN
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • TOPLUM
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.