• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • PUSULA WEBTV
  • TOPLUM
  • MAGAZİN
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SPOR
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • SAĞLIK SİYASET
  • Ara
SON DAKİKA:
14:17
ÖZGÜR ÖZEL'DEN CHP'YE VEDA
09:40
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. DÜZCE BELEDİYESİ ARAÇ ENVANTERİNİ GENİŞLETTİ
GÜNDEM
Yayınlanma: 06 Haziran 2026 - 12:31

DÜZCE BELEDİYESİ ARAÇ ENVANTERİNİ GENİŞLETTİ

GÜNDEM
06 Haziran 2026 - 12:31
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
DÜZCE BELEDİYESİ ARAÇ ENVANTERİNİ GENİŞLETTİ
Düzce Belediyesi, şehrin ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkin şekilde cevap verebilmek amacıyla belediye envanterine kazandırılan yeni hizmet araçlarını tanıttı. Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, düzenlenen tanıtım programında yaptığı konuşmada, “İş makinesi parkımız ne kadar yeni ve güçlü olursa, hizmet üretme kapasitemiz de o kadar artar. Bu araçlarla belediyemizin hizmet gücünü daha da artırmış olduk” dedi.

Düzce Belediyesi tarafından hizmet kapasitesinin artırılması amacıyla envantere dahil edilen 2 adet 3 tonluk forklift, 1 adet çekme ve açma özelliklerini bir arada sunan kombine kanal açma aracı, 5 adet beton mikseri, 2 adet damperli kamyon ve 2 adet çift kabin itfaiye aracı için tanıtım programı düzenlendi.

Çoban mevkiinde bulunan İtfaiye Müdürlüğü yerleşkesinde gerçekleştirilen programa Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün yanı sıra belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Programda yaptığı konuşmada ihtiyaçların her geçen gün arttığını belirten Başkan Özlü, itfaiye teşkilatına kazandırılan yeni araçların önemine dikkat çekerek şunları söyledi: “İtfaiye teşkilatımıza yeni araçlar kazandırdık. Bunların bir kısmını yurt dışından temin ettik. Bu süreçte bazı hayırseverlerimizin de katkıları oldu. Özellikle Sayın Mehmet Saygun’a teşekkür ediyorum. Bu araçların teşkilatımıza kazandırılmasına vesile oldu. İtfaiyemizin gücüne güç katan araçlarımız bugün burada. Türkiye’nin birçok noktasında yaz aylarında yangınlar yaşanıyor. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak ihtiyaç duyulan her bölgeye destek veriyoruz. Sahip olduğumuz ekipman ve araç parkı buna imkân sağlıyor. Düzce Belediyesi İtfaiyesi’nin bölgenin en güçlü itfaiye teşkilatlarından biri olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, araçlarımızın Düzce’mize hayırlı olmasını diliyorum.”

Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere farklı araçların da envantere kazandırıldığını belirten Özlü, “Belediyemize 2 adet forklift, 1 adet kombine kanal açma ve temizleme aracı, 5 adet beton mikseri ve 2 adet damperli kamyon kazandırdık. İş makinesi parkımız ne kadar yeni olursa hizmet üretme kapasitemiz de o kadar artar. Bu yatırımlarla belediyemizin hizmet gücünü önemli ölçüde artırmış oluyoruz” dedi.

Şehircilikte son yıllarda öne çıkan “doğal afetlere karşı dirençli şehir” kavramına da değinen Başkan Özlü, sözlerini şöyle sürdürdü: “Elbette hiçbirimiz yangın, deprem, sel veya fırtına yaşanmasını istemeyiz. Ancak şehirlerimizi bu tür afetlere karşı dirençli hale getirmemiz gerekiyor. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Düzce’de inşa edilen tüm yapılar deprem yönetmeliğine uygun şekilde yapılıyor. Buna rağmen olası bir afet durumunda kullanılacak kurtarma ve yangın söndürme araçlarımızla güçlü bir altyapıya sahip olduğumuzu kamuoyuyla paylaşmak istedik. Yeni hizmet araçlarımızın Düzce’mize hayırlı olmasını diliyorum.”

Konuşmaların ardından yeni araçlar, görev yapacakları birim müdürlüklerine teslim edilerek hizmete uğurlandı.

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
ÖZGÜR ÖZEL'DEN CHP'YE VEDA
ÖZGÜR ÖZEL'DEN CHP'YE VEDA
HAC KURALARI YARIN ÇEKİLECEK
HAC KURALARI YARIN ÇEKİLECEK
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
Son Haberler
ÖZGÜR ÖZEL'DEN CHP'YE VEDA
ÖZGÜR ÖZEL'DEN CHP'YE VEDA
HAC KURALARI YARIN ÇEKİLECEK
HAC KURALARI YARIN ÇEKİLECEK
DÜZCE'DEN 5 SANAYİ FİRMASI İKİNCİ 500'DE
DÜZCE'DEN 5 SANAYİ FİRMASI İKİNCİ 500'DE
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
KAZAYLA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
ASAR DERESİ YAYA KÖPRÜLERİ YENİLENİYOR
ASAR DERESİ YAYA KÖPRÜLERİ YENİLENİYOR

Ana Sayfa
PUSULA WEBTV
TOPLUM
MAGAZİN
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SPOR
EKONOMİ
GÜNDEM
SAĞLIK
SİYASET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • MAGAZİN
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • TOPLUM
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.