Cumayeri ilçesinde yapımı tamamlanan İlçe Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Açılışa, Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, İl Jandarma Komutanı Mustafa Tetik, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ve protokol üyeleri katıldı.
Törende konuşan Düzce Valisi Selçuk Aslan, “Halkımızdan aldığımız güç ve enerjiyle yolumuza devam edeceğiz. İnşallah tüm suçları sıfırlamak muradındayız, bu inanç ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Cumayeri ilçesinde, vatandaşlara daha etkili ve hızlı hizmet sunmak amacıyla İl Özel İdaresi tarafından ihale edilerek inşasına başlanan, ancak tasfiye sürecine giren ve uzun süre duraklayan yeni bina, Düzce Valisi Selçuk Aslan’ın inisiyatifiyle yeniden başlatılan çalışmalarla tamamlandı.