Bugünlerde vatandaşın gündeminde elektrik ve doğalgaz faturaları var. Geçtğimiz aylara göre faturaları neredeyse iki kat gelen fatura bedelleri vatandaşın cebini yakmaya başladı. Düzceliler de yaşanan artışlara isyan ettiler.
Vatandaşlar, faturaların çok yükseldiği yönünde ortak görüş bildirirken, yaşanan artışların sebebinin yanlış politika ve planlamadan kaynaklı olduğunu dile getirdiler.
Bir vatandaş, " Bu ara bayağı bir şişkin geliyor faturalar, bayağı zorlanıyoruz, 140 TL gelen elektrik faturası 200'den fazla geldi" derken, bir başka vatandaş ise, " her şeyin fiyatı 3 kat arttı, hangi insanın cebine bugün üç kat para girdi, gidişatı çok iyi görmüyorum" şeklinde konuştu.
Bu gidişe dur demesi gerektiğini söyleyen bir vatandaş ise, "Memleketin ihtiyacı olan gereği gibi tasarruf yok, her şey yukarı gidiyor, aşağı iniş yok, devletin bu işe el koyması lazım, bir bakan kesildi gazımız diye konuşmaması lazım, önceden tedbirini alması lazım. Halkın huzura, adalete ihtiyacı var yönetimin daha iyi şekilde olması lazım" ifadelerini kullandı.
Kaynak: (DÜZCE'NİN SESİ)
YORUMLAR