Mustafa Keskin başkanlığındaki yönetim, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana görev yapan il başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu.Son toplantıya, partinin Kurucu İl Başkanı Milletvekili Fahri Çakır, eski il başkanı ve eski vekil Fevai Arslan ile kuruluş yönetim kurulu üyeleri katıldı.Keskin, yaptığı açıklamada, bir süredir eski yönetimlerle birlikte toplantı yaptıklarını, geçmişte partide görev yapan arkadaşların talep ve isteklerini dinlediklerini söyledi.Teşkilat olarak hem kırgınlıkları sona erdirmek, hem de partiye gönül vermiş olan insanlarla aralarında yeniden köprü kurmak amacında olduklarını anlatan Keskin, önümüzdeki süreçte bu türden çalışmaların devam edeceğini bildirdi.
SİYASET
Yayınlanma: 08 Şubat 2020 - 16:29
Güncelleme: 09 Şubat 2020 - 15:06
AK PARTİ'DE FABRİKA AYARLARI
Mustafa Keskin başkanlığındaki yönetim, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana görev yapan il başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu.
SİYASET
08 Şubat 2020 - 16:29
Güncelleme: 09 Şubat 2020 - 15:06
ama kadro çok eksik mesela saim tut yok hikmet keskin yok İsmail BAYRAM YOK metin kaşıkoğlu yok 2002 den günümüze kadar düzce nin yakından tanıdığın ağır top diye izah edilen siyaçetlerin çoğu yok