AKÇAKOCA-KARASU YOLU KISMEN TRAFİĞE KAPANDI

Akçakoca ile Karasu arasındaki yolda heyelan meydana geldi.


AKÇAKOCA-KARASU YOLU KISMEN TRAFİĞE KAPANDI

Heyelan sebebiyle yol büyük taşıtlar için ulaşıma kapatılırken, küçük taşıtlar için servis yolundan ulaşım sağlandığı bildirildi.

Düzce Valiliği, "Vatandaşlarımızın Dikkatine!Akçakoca Sakarya istikametinin Paşalar Köyü mevkii 6. Km’sinde meydana gelen çatlak ve heyelandan dolayı, 10.02.2022 günü saat 20:00 itibariyle; Akçakoca  Sakarya istikametinde yol kontrollü olarak trafiğe kapatılmıştır." uyarısı yaptı.  

Açıklamada, "Küçük taşıtlar, Paşalar Köyü içerisinden servis yoluna yönlendirilmektedir. Yol, ağır taşıt trafiğine kapatılmış olup, ağır taşıtlar Akçakoca Düzce istikametine yönlendirilmektedir. Gerekli güvenlik önlemleri alınmış ve ekiplerimiz tarafından çalışmalara başlanmıştır" denildi.